torsdag 18 november 2010

Kiruna Sporthall

Fick ett uppdrag av ungdomsrådet i Kiruna kommun att måla om undersidan av ena trappan i deras sporthall så att det blev lite schysstare att hänga där.

onsdag 18 augusti 2010

fredag 18 juni 2010

Hemsida?

Funderar på om jag ska skaffa en hemsida istället för att ladda upp alla tavlor på bloggen... Ska plugga Foto på Art College till hösten och kommer säkert vilja ladda upp en del av mina fotografier också. Känner att allt säkert blir en enda röra här. Men det får komma när det kommer...

Har dessutom fått ett uppdrag att måla en vägg i en sporthall i Kiruna i slutet av sommaren/början av hösten. Ska bli riktigt kul, så måste träna lite på mölndalsväggen tills dess så det blir schysst!

Peace.

Mañana

lördag 29 maj 2010

Porträtt beställning

Fick en beställning av en kompis i Stockholm att måla en tavla på en av hans vänner som tar studenten i år.

måndag 26 april 2010

Knock 'em out!

(Tecknad på bussen från Oslo - Göteborg)

tisdag 13 april 2010

Keep it cool!

Var och hälsade på en vän i Kiruna som fyllde år... Vanligtvis gillar jag inte att "tvinga på folk" mina tavlor, men hon hade nämnt innan att hon gillade dem så passade på att försöka sprida min konst norrut!

torsdag 8 april 2010

fredag 5 mars 2010

Mina Monster

Äntligen klar!
Porträtt av mig och mina bästa vänner/värsta fiender...




fredag 26 februari 2010

Svacka

Jag måste erkänna att jag har lite av en svacka i kreativiteten just nu. Har lite halvfärdiga tavlor som står och dammar i ena hörnet av rummet. Det är svårt att spontant bara måla när jag inte har någon självklar plats att måla på som under året på Kv. Det blir ett projekt att täcka halva rummet i tidningspapper varje gång och jag är helt enkelt för lat. Men imorgon blir det slut på bortförklaringar! Ska gå upp tidigt (relativt iaf haha) och sätta igång igen. Så vänta er en uppdatering inom en snar framtid! :)

Peace Malin

måndag 25 januari 2010

Snowboard

En kompis lämnade sin snowboard med lite småtaskigt utseende till oss för att bli fixad... Här ser ni resultatet av några timmars kladdande! (Som ni säkert kan lista ut är bläckfiskarna mina, plus bergen också då, men inte kaninerna.)




onsdag 20 januari 2010

Projekt boningar

Under förra hösten på konstskolan fick vi möjligheten att göra ett litet projekt. Temat var "boningar". Jag kom direkt att tänka på staden vi lever i och vilken anonymitet som råder. Jag och en vän kom tillsammans fram till att vi ville visa på att man måste stå utanför mängden för att synas. Men även om man gör något radikalt så tar det inte lång tid förrän man blir glömd igen... Jag har fotat och säl står för målningarna.

Anonym


Upptäckt


Dömd



Bortglömd



My underwater world

måndag 18 januari 2010

How did we end up here?

Självporträtt

Ett litet experiment med färger och så. Fotot återger dem tyvärr inte så bra däremot...

We don't belong in your livingroom

söndag 17 januari 2010

In nature we trust


Utställning maj 2009

Fick tillsammans med en vän möjlighet att ha en liten utställning en helg i slutet av maj förra året.. Det var riktigt kul och oväntat att så många kom! Kärlek till er.








En liten början

Jaha, here we go.. Har tänkt ett bra tag nu att jag ska skaffa en blogg för att dela med mig lite av min kreativa sida. Men sen har jag ju det där fenomenet med att tummen alltid då verkar sitta fast. Nu är den ur och får se hur detta går. Hoppas väl mest på att kunna visa för folk vad jag sysslar med, sen är det ju alltid kul om någon gillar vad man gör också..

Aja, för dem som inte vet har jag pluggat ett år på KV Konstskola i Göteborg och funderar just nu på vad jag ska fortsätta med. Gillar det mesta inom design och konst men håller själv mest på med måleri, lite småkladdande på papper och på vägg och fotografi. Just fotograferandet har väl hamnat lite åt sidan det sista...men ska försöka komma igång igen.

Det var väl allt för nu.

Peace!